Babyparadijsje.nl

De veiligheid van uw kinderen staat bij ons voorop.

We zijn dit bedrijf begonnen omdat we zelf kleine kinderen hebben en er achter zijn gekomen dat er heel veel keuze is in baby en peuter producten. Het duurste product hoeft niet altijd de beste te zijn.

Als ouders van jonge kinderen begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Ook hebben wij aan den lijve mogen ondervinden hoe ondernemend die kleintjes al kunnen zijn!
De reguliere box is hierdoor vaak niet uitdagend genoeg en wordt dan al snel een soort stortplaats voor speelgoed.

In onze zoektocht naar alternatieven kwamen wij vooral veel kostbare opties tegen, welke niet naar wens konden worden aangepast. De meeste artikelen waren te groot, te lomp (want; niet op te bergen) of niet uitdagend genoeg.

Omdat wij geen passend aanbod vonden, besloten wij om zelf de ultieme speelbox te ontwerpen. Hierbij hebben wij niet alleen aan het belang van de kindjes gedacht, maar ook aan die van de ouders.

Onze speelmatten en hekjes zijn makkelijk in te klappen en op te bergen wanneer de kleintjes op bed liggen en te bestellen in veel verschillende maten. Om de boxen interessant en uitdagend te houden zijn ze uit te breiden met allerlei leuke accessoires zoals, Glijbaan, schommel, ballenbak, hobbelpaard en basketbal.

Bij het ontwikkelen van onze producten hebben wij goed gelet op veilige materialen, vrij van giftige stoffen, HDEP materiaal, duurzaam en recyclebaar plastic. En dus 100% veilig in gebruik, ook voor de kleinsten.

En dat wij de producten die we verkopen eerst getest hebben bij onze eigen kinderen. Wij zullen geen producten verkopen die we zelf niet aan onze kinderen zullen geven of gebruiken.

Door wereldwijde samenwerking creëren we het beste product, precies zoals jij het wilt. Wij spreken de taal van uw kind en inspireren zo het hele gezin met onze creatieve ideeën.

Heb je een vraag of ben je op zoek naar bepaalde informatie? Wij helpen je graag verder.

Babyparadijsje.nl

Vestigingsadres:
Edisonstraat 8
7903 AN Hoogeveen
Nederland / The Netherlands
Telefoonnummer/Whatsapp: 0644283875

Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: vanaf 10:00 uur tot 16:00uur.
E-mailadres: info@Babyparadijsje.nl
KvK-nummer: 83897291
Btw-nummer: NL863025110B01